AUTOMOTOKLUB MALÁ SKÁLA

CAR WINTER CUP 2002

Akce č. 2: 3. 2. 2002 – Želeč – Mukařov

Před
Trasa druhého podniku je vyznačena v mapce. Stejně jako v roce 2001 se startuje na rovince v osadě Želeč. První nebezpečné místo čeká účastníky jízd v zápětí. Do ostrého esíčka na konci roviny je třeba správně dobrzdit. Následuje opět dlouhá rovina do obce Mukařov, kde budou mít výhodu stroje s výkonějšími motory. Pak přichází zatáčkovitý průjezd Mukařovem. Cíl je na rovince ve stoupání na konci obce.
Centrum celé akce bude opět v Líšném u hasičské zbrojnice.
Po
Ve startovní listině se objevily na tři desítky nových jmen. Naopak někteří účastníci prvního závodu tentokrát do Líšného nedorazili. Startovní pole pak ještě více prořídlo po zátahu Policie ČR a tak si někteří jezdci domů neodváželi dobrou vzpomínku. Ani mnozí z těch, co prohlídkou prošli, se v cíli nemuseli nutně radovat, neboť o havárie nebyla nouze. V kategorii vozů s pohonem všech kol tak například do cíle dojely jen dva vozy.
Po celý den vládlo příjemné slunečné počasí, na trati ale byly zejména po ránu zledovatělé úseky. Oproti minulému roku dosáhli ti nejlepší o poznání rychlejších časů. Zda hranice dvou minut odolala, se dozvíte z výsledků.

Zpět